Πηγη: web στις 11 Ιουλιου 2020 στις 21:50 EET

Heavenly Bodies:  To νεο Simulation Adventure της 2pt Interactive !

Κρατήστε τον τελευταίο διαστημικό σταθμό της Γης, στο επερχόμενο Simulation Adventure της 2pt Interactive.

Σε ένα από τα εννέα Indie games που ανακοίνωσε η Sony, η εταιρεία ανάπτυξης αξιοποιεί όσο καλύτερα μπορεί το νέο χειριστήριο για το PS5 DualSense.

Ένα Simulation Adventure από την 2pt Interactive, η οποία το αναπτύσσει για PC, PS4 και PS5. Σε αυτό αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός κοσμοναύτη, ο οποίος θα πρέπει να κρατήσει τον τελευταίο και πιο ξακουστό διαστημικό σταθμό της Γης. Το παιχνίδι υποστηρίζει single-player και Co-op.

Όσον αφορά στο χειρισμό, θα χρησιμοποιείτε τα δύο trigger buttons του gamepad και τους αναλογικούς μοχλούς για να μετακινήσετε το αριστερό και το δεξί σας χέρι αντίστοιχα. Θα μπορείτε να μετακινήσετε τα πόδια σας με το L1 και το R1. Όλη η κίνηση στο παιχνίδι θα εξομοιώνεται φυσικά, συνεπώς τα σκοινιά, τα κουμπιά, οι μηχανές και το σώμα σας θα αντιδρούν με την έλλειψη βαρύτητας που ισχύει στους διαστημικούς σταθμούς, κάτι που αλλάζει άρδην τις ενέργειες που θα πραγματοποιείτε. Το Heavenly Bodies θα αξιοποιεί επίσης το DualSense, χειριστήριο του PS5, ώστε να νιώσετε ακόμη καλύτερα το βάρος, την αίσθηση, την πυκνότητα κίνησης, την ενέργεια και την δόνηση, στις επαφές σας με κάθε εργαλείο, συσκευή ή επιφάνεια.

Με τα adaptive triggers του DualSense θα μπορείτε να νιώσετε:
- Τα αντικείμενα να γλιστρούν από την λαβή σας, όπως για παράδειγμα τα σκοινιά ή το πότε θα γλιστρούν τα δάχτυλα του συμπαίκτη σας με τον οποίο θα παίζετε Co-Op.
- Την πυκνότητα του αντικειμένου που θα πιάνετε κάθε φορά. Για παράδειγμα, ένα μεταλλικό αντικείμενο θα είναι κρύο και σκληρό, ενώ μια διαστημική στολή μαλακή και σκουριασμένη.
- Η απτική ανατροφοδότηση θα σας βοηθάει να κατανοήσετε ότι στο διάστημα η αίσθηση του αγγίγματος είναι το παν.
- Θα μπορείτε να νιώσετε το αεροσκάφος να τρίζει μέσα από τα κόκκαλά σας, καθώς θα περνάτε μέσα από χονδροειδή διαστημικά συντρίμια
- Θα νιώσετε τους μοχλούς να αποσπώνται από την βάση τους όταν θα προσπαθείτε να κλείσετε τις πόρτες
- Θα νιώθετε την απώλεια της αίσθησης καθώς το σώμα σας θα παρασύρεται σε ένα ατελείωτο κενό. Το Heavenly Bodies αναμένεται το 2021.

Σημειωση: Aυτη η σελιδα ειναι μια αστραπιαια απλουστευμενη αναφορα (Lightning Page) της πηγης προελευσης. Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το αρθρο αυτο, σας προτεινουμε να επισκευτειτε την πηγη: gameworld.gr

Δείτε και άλλα άρθρα σαν και αυτό:

Sucker Punch Productions: 


«Χρυσό» το Ghost of Tsushima!