Περιοδος: Holidays 2020 έρχονται GTA6 - PS5 - XBOX series X

Gaming | 26 Οκτωβρίου 2019, Σαββατο

Την περίοδο των Χριστουγέννων του 2020 πρόκειται με βεβαιότητα να βγει στην κυκλοφορία το βίντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto 6 της Rockstar Games. Επισης την ίδια στιγμή θα βγουν στην κυκλοφορία οι δύο νέες κονσόλες απίστευτης τεχνολογίας, της Sony και της Microsoft αντίστοιχα. Η νέα κονσόλα της Sony θα ονομάζεται PS5, ενώ αυτή της Microsoft θα κυκλοφορήσει με το όνομα XBOX2. Επίσης θα λέγεται, XBOX Scarlett. Το GTA 6, θα μπορεί να παιχτεί και στις δύο αυτές κονσόλες. Εν αναμονή λοιπόν... 


Ενα χριστουγεννιάτικο δώρο έγινε η αφορμή για να αναζωπυρώσουν οι φήμες περί των τοποθεσιών που θα εξελιχθεί στο GTA VI.

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, θέλουν την επόμενη προσθήκη στη γνωστό franchise να επιστρέφει στην Vice City και όχι Μόνο. Κολομβία και Καραϊβική φαίνεται να εμφανίζονται παραπάνω από μια φορές και ένα δώρο Χριστουγέννων έρχεται να δώσει λίγο παραπάνω βάση σε αυτές τις φήμες.


Όπως αναφέρει το Comicbook, η Rockstar Games έστειλε χριστουγεννιάτικο δώρο στους εργαζομένους, όπως συνηθίζεται σε τόσο μεγάλες εταιρείες. Μέσα σε αυτό βρίσκονταν και διάφορες κονκάρδες, που είχαν το logo της εταιρείας πάνω σε σημαίες, μεταξύ άλλων.


Στην φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω, βλέπουμε το λογότυπο πάνω στην Τζαμαϊκανή σημαία, ενώ βλέπουμε και την σημαία της Κολομβίας, κάτι που δεν έχει εμφανιστεί ξανά μέχρι τώρα. Πάντως, σύμφωνα με τις φήμες, ο λογαριασμός που ανέβασε αυτήν την φωτογραφία στο Twitter είναι τώρα ιδιωτικός, αλλά οι επίδοξοι ιντερνετικοί κυνηγοί πρόλαβαν να τραβήξουν screenshot.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όλες αυτές οι φήμες είναι σωστές, αλλά μαζί με αυτές, είχαμε πληροφορηθεί πως το GTA VI θα λαμβάνει χώρα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Το τελευταίο μάλιστα ίσως να επιβεβαιώθηκε και από τη νέα θέση εργασίας που άνοιξε η Rockstar Games.

Ελπίζουμε να μάθουμε νεότερα σύντομα!