Οι οθόνες Philips μεταφέρουν το console gaming στο επόμενο επίπεδο με τις 558M1RYκαι 278M1R

Πηγη: web στις 1 Ιουλιου 2020 στις 10:57 EET

Οι οθόνες Philips μεταφέρουν το console gaming στο επόμενο επίπεδο με τις 558M1RYκαι 278M1R

Η πρώτη είναι η 558M1RY, η οποία στις 55 ίντσες (139,7 εκ.) είναι η μεγαλύτερη οθόνη βελτιστοποιημένη για console gaming στην αγορά, ενώ η δεύτερη είναι η 278M1R, μία οθόνη 27 ιντσών (68,8 εκ.) σχεδιασμένη για esports. Η 558M1RY φέρνει μία εντελώς νέα διάσταση στο gaming, διαθέτοντας 4K UHD ανάλυση, ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz, ένα ειδικά σχεδιασμένο ηχείο από τηνBowers & Wilkins, και Ambiglow που διαχέεται γύρω από την οθόνη. Η 278M1R είναι η πρώτη οθόνη Philips που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά με γνώμονα τους παίκτες esports, είναι 27 ιντσών και HDRReady. 

Η 558M1RY είναι μία πραγματικά ολοκληρωμένη λύση για συναρπαστικό gaming και ψυχαγωγία. Οι παίκτες θα καθηλωθούν στα παιχνίδια τους με μία οθόνη 55 ιντσών και Ambiglow τριών πλευρών. Η οθόνη εντυπωσιάζει με ανάλυση UltraClear 4K UHD, 3840 x 2160 pixels και DisplayHDR 1000. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το HDR στις προτιμήσεις τους με HDR Game, HDR Movie, HDR Photo και μια προσωπική λειτουργία HDR, ενώ το HDR μπορεί και να απενεργοποιηθεί πλήρως.

Με αναλογία στατικής αντίθεσης 4000:1, τα παιχνίδια, οι τηλεοπτικές εκπομπές και οι ταινίες θα προβάλλονται όμορφα στην οθόνη με βαθύ μαύρο και εντυπωσιακά χρώματα. Η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου σημαίνει ότι οι παίκτες θα λάβουν visual feedback με ελάχιστη καθυστέρηση, καθώς επίσης και γραφικά χωρίς σκίσιμο και μειωμένο θάμπωμα στην κίνηση χάρη στον ρυθμό ανανέωσης στα 60- 120Hz (ανάλογα με την θύρα που χρησιμοποιείται) και στο AMD FreeSync.

Η 55” οθόνη είναι εξοπλισμένη με ένα ηχείο που κατασκευάστηκε από την Bowers & Wilkins, μια βρετανική εταιρεία ηχείων, παγκοσμίως γνωστή για τα καινοτόμα σχέδια και την ηχητική μηχανική τους. Η μπάρα ήχου είναι ενσωματωμένη στην οθόνη που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν απλά να συνδεθούν και να παίξει αμέσως. Η μπάρα ήχου διαθέτει συνολική ισχύ εξόδου 40W, 2.1 ChannelSoundSystem, DTS Sound και απόκριση συχνότητας 50Hz έως 20kHz. Επίσης διαθέτει διάφορες λειτουργίες ήχου, ειδικά σχεδιασμένες για gamers όπως Sport & Racing, RPG & Adventure, Action καθώς και Movie, Music και Personal mode.

Η εντυπωσιακή τεχνολογία Ambiglow δημιουργεί ένα φωτοστέφανο γύρω από την οθόνη που την κάνει να φαίνεται μεγαλύτερη ενώ βυθίζει τους παίκτες στο παιχνίδι τους. Η τεχνολογία αυτή επεξεργάζεται το εισερχόμενο περιεχόμενο και εκπέμπει ταιριαστό φως γύρω από την οθόνη. Στην 558M1RY το Ambiglow είναι τοποθετημένο γύρω από 3 πλευρές εξασφαλίζοντας για τους χρήστες περισσότερη βύθιση από ποτέ.

Η 278M1R είναι το πρώτο προϊόν της Philips Monitors το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί για ανταγωνιστικά esports, και για συγκεκριμένους τίτλους όπως FPS, Action ή Racing παιχνίδια. Σε ένα πιο συμπαγές μέγεθος 27 ιντσών, η 278M1R είναι η μικρότερη οθόνη της σειράς και διαθέτει βάση με προσαρμογή ύψους 130χιλ, ρύθμιση κλίσης -5/20° και περιστροφής (+-33°) που σημαίνει ότι είναι εύκολα προσαρμόσιμη για μέγιστη οπτική άνεση. Το αποκλειστικό signature χαρακτηριστικό των οθονών Philips, το Ambiglow, υπάρχει και στις 4 πλευρές της οθόνης καθιστώντας την οθόνη το πιο κομψό κεντρικό στοιχείο κάθε gaming setup.

Εξοπλισμένη με 4K ανάλυση, ρυθμό ανανέωσης 60Hz και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, η 278M1R έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους ανταγωνιστικούς παίκτες. Υπάρχει ελάχιστη καθυστέρηση μεταξύ των ενεργειών του χρήστη και αυτό που βλέπει κατόπιν στην οθόνη, με αποτέλεσμα ένα σταθερό παιχνίδι και μία αστραπιαία ανατροφοδότηση που δίνει στους παίκτες το πάνω χέρι απέναντι στον ανταγωνισμό τους. Οι δύο θύρες 2.0 HDMI της 278M1R επιτρέπουν τη σύνδεση πολλαπλών πηγών, ενώ ο ήχος μπορεί να μεταδοθεί μέσω των ηχείων DTS Sound (5W x 2).

Οι προδιαγραφές και των δύο οθονών, τις καθιστούν ιδανικές για τις τρέχουσες κονσόλες, ενώ είναι σε θέση να συνδεθούν με τις πιο νέες αλλά και την επερχόμενη γενιά κονσόλων. Η 558M1RYθα είναι διαθέσιμη στα τέλη Ιουνίου 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €1299 ενώ η 278M1Rθα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €449.


Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με αυτο το θεμα, σας προτεινουμε να επισκευτειτε την πηγη: techpress.gr

Δείτε και άλλα άρθρα σαν και αυτό:

Samsung Odyssey G9 και G7 Gaming Monitor


 με κυρτότητα 1000R !