Η αποκάλυψη του PS5™ και των περιφερειακών του

απο το web στις 14 Ιουνιου 2020 στις 08:00 EET

To “The Future of Gaming” ολοκληρώθηκε και η Sony κράτησε το καλύτερο για το τέλος, αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό, τα περιφερειακά αλλά και τις εκδόσεις του PlayStation 5, μέσα από ένα εντυπωσιακό Hardware Reveal Trailer! Με το λευκό να κυριαρχεί στην επιφάνεια της νέας κονσόλας και επιβλητική κάθετη σχεδίαση, το PlayStation 5 έρχεται με μαύρες λεπτομέρειες και μπλε φωτισμό, ενώ πλαισιώνεται από ανάλογης αισθητικής χειριστήρια DualSense, Dual Charging Station, HD Camera, PULSE 3D Wireless Headset, καθώς και ένα Media Remote.

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε πως στην αγορά θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις: μία με οδηγό Ultra HD Blu-ray και μία Digital Edition, χωρίς οπτικό μέσο!


Σε ό,τι αφορά τους νέους και πολλά υποσχόμενους τίτλους για την επόμενη γενιά της θρυλικής αυτής κονσόλας, η παρουσίαση ξεκίνησε κάπως «αντισυμβατικά», με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του GTA V για το PlayStation 5, η οποία θα πραγματοποιηθεί το 2021.
O δημοφιλής τίτλος της Rockstar Games θα κυκλοφορήσει βελτιστοποιημένος (enhanced) και μεγαλύτερος από ποτέ, προσφέροντας αρκετά δώρα και για τους κατόχους του GTA V στο PlayStation 4.


Μάλιστα, το GTA Online θα προσφέρεται δωρεάν στο λανσάρισμα του PlayStation 5, ενώ μέχρι τότε οι κάτοχοι του τίτλου στο PlayStation 4 θα χαίρουν ιδιαίτερων προνομίων, λαμβάνοντας 1.000.000 δολάρια (in-game cash) κάθε μήνα μέχρι και την κυκλοφορία του GTA V στο PlayStation 5.

Δείτε και άλλα άρθρα σαν και αυτό:

Εμφανίστηκαν οι βασικές προδιαγραφές του vivo iQOO Z1x

και αποκαλύπτουν ρυθμό ανανέωσης 120 Hz