Νέο studio από την Tencent θα αναλάβει παιχνίδι για το PS5!

Πηγη: web στις 4 Ιουλιου 2020 στις 08:25 EET

Νέο studio από την Tencent θα αναλάβει παιχνίδι για το PS5!

Tην Tencent Holdings την ξέρουμε όλοι. Ένας κολοσσός στο mobile gaming, αλλά και ιδιοκτήτρια της Riot Games, υπεύθυνης για το League of Legends. Η ίδια επίσης κατέχει σεβαστά ποσοστά από την Activision Blizzard, την Epic και την UbiSoft. Άρα, μας εξέπληξε το γεγονός ότι η Τencent άνοιξε ένα καινούργιο στούντιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Lightspeed Studio, η οποία θα αναπτύξει έναν open world τίτλο για το PS5 και το XSX.

Υπεύθυνος του στούντιο είναι ο Steve Martini, του οποίου η δουλειά περιέχει τα GTAV και Red Dead Redemption 2. H ομάδα επίσης έχει εμπειρία από τίτλους προερχόμενους από εταιρείες όπως η Insomniac, η Respawn, η Rockstar και 2K Games. Η πολιτική της είναι ένα εργασιακό περιβάλλον μακριά από τις υπερωρίες και την συνεχόμενη υπερκόπωση που μαστίζει τη βιομηχανία.

“Εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή στην κουλτούρα της βιομηχανίας, συνδυάζοντας τους καλύτερους από τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, παράλληλα με ένα ελεύθερο από άγχη περιβάλλον.” δήλωσε ο Martini,

“Από την πρώτη μέρα, η ομάδα μας θα έχει στόχο να φτιάχνει τα καλύτερα δυνατά παιχνίδια ενώ θα προάγει παράλληλα ακεραιότητα, προληπτικότητα, συνεργασία και δημιουργικότητα.”

Τον προηγούμενο μήνα, η Tencent ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την OtherSide Entertainment, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η παραγωγή του System Shock 3. Βλέπουμε λοιπόν, ότι τη νέα δεκαετία, η εταιρεία αυτή είναι αποφασισμένη να εισέλθει ενεργά στη βιομηχανία του console και PC gaming.

Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με αυτο το θεμα, σας προτεινουμε να επισκευτειτε την πηγη: psaddict.gr

Δείτε και άλλα άρθρα σαν και αυτό:

Shadow Man: Remastered


Μια πρώτη ματιά στον ανανεωμένο τίτλο